Route

Streefkerk Advocaten is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer. Komend vanuit de richting A12 en over het Prins Clausplein/de Utrechtsebaan rijdend in de richting Den Haag dient men de afslag Voorburg/Binckhorst te nemen.

Onder aan de afslag (verkeerslichten) rechtsaf slaan en na 25 meter wederom bij de verkeerslichten rechtsaf.

Na zo'n 80 meter komt u bij de kruising Parkweg/Prinses Mariannelaan (derde verkeerslicht): hier rechtdoor rijdend komt u meteen op de Zwartelaan.

Aan de rechterhand bevindt zich een algemeen parkeerterrein (vrij parkeren) en rechtdoor op de Zwartelaan zijn eveneens parkeerhavens.

Het kantoorpand is aan de linkerkant gelegen, circa 70 meter voorbij de genoemde kruising. Het gebruik van een parkeerschijf is in de parkeerhavens op de Zwartelaan verplicht; de maximale parkeertijd bedraagt twee uur. Aan de achterzijde van het kantoorpand heeft Streefkerk Advocaten een beperkt aantal parkeerplaatsen op het eigen terrein (d.i. binnen de hekken).

Download hier een printvriendelijke routebeschrijving pdf-file